Verkennen
Winkelwagen

Verzenden en retourneren

Bestelling traceren

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail met uw ordernummer. Wanneer uw bestelling is verzonden, krijgt u de track & trace code van de vervoeder.

Verzendtijd Nederland

 Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. De dag van levering bij u, is afhankelijk van de drukte bij de vervoerder. Wij streven ernaar om de pakket binnen 3 werkdagen te leveren. Al onze bestellingen worden vanuit Nederland verzonden.

Verzendtijd België

Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag nog verzonden. De dag van levering bij u, is afhankelijk van de drukte bij de vervoerder. Wij streven ernaar om de pakket binnen 3 werkdagen te leveren. Al onze bestellingen worden vanuit Nederland verzonden.

Verzendkosten :

Voor bestellingen worden er €3,99 in rekening gebracht aan verzendkosten. Dit betaalt u bij het afrekenen.

Voor bestellingen naar België worden er €6,75 in rekening gebracht aan verzendkosten. Dit betaalt u bij het afrekenen.

Bij besteding boven de €30 is de verzending gratis!

Retourneren :

Een bestelling retourneren is mogelijk en dient binnen 14 werkdagen te gebeuren. Meld vooraf je bestelling aan via info@fitaalb.com en geef hierbij aan wat de gewenste actie is. De 14 dagen gaan in wanneer de bestelling is ontvangen.

Na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen zullen wij het retour verwerken en de gewenste actie uitvoeren.

Let op: Wij accepteren alleen gesealde en complete artikelen. Mocht een product niet voldoen aan onze voorwaarden, dan kunnen wij het  retour niet aannemen.

We zullen dan het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen na registratie van uw retourzending terugbetalen, op voorwaarde dat het product al in goede staat is teruggestuurd. Retour kosten zijn voor eigen rekening.